Bedrijfsvrienden


 

eocUw klassieker verdient de beste zorg. Goed onderhoud is voor u vanzelfsprekend. Mocht er toch schade aan uw schip ontstaan, u hebt immers niet alles in de hand, dan is het belangrijk dat u terug kunt vallen op uw scheepsverzekering. Bij EOC bent u aan het juiste adres! Graag laten wij u kennismaken met enkele verzekeringsaspecten.

Bij Findio is het mogelijk om zelf online een financiering voor een boot aan te vragen. Voor een boot is een Persoonlijke Lening vaak een geschikte financiering. Bekijk de mogelijkheden bij Findio.

logo-frisia (1)

Frisia Financieringen is al meer dan 35 jaar dé specialist in financieringen. Wij bemiddelen tussen u als consument en verschillende kredietaanbieders. Dit doen wij  zonder voorafgaand advies, U kunt bij Frisia Financieringen volledig online lenen en zelf bepalen welke offertes u thuis wenst te ontvangen. Velen klanten gingen u al voor en kregen uiteraard de laagst mogelijke rente. Daarnaast betaalt u bij Frisia Financieringen geen advies- of afsluitkosten waardoor extra kosten u bespaard blijven!

KuijkhovenbetamarineScheepsdieselmotoren en aggregaten voor plezierjachten, binnenvaartschepen en alle andere nautische toepassingen.

Leden Login

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan