Actueel

Update 14-11-2017

Evenementen

Traditionele Schepen beurs Den Helder

 

Update 01-11-2017

Fotoalbum:

Naamsverandering en nieuwe foto’s Friso wordt Sinnegens

 

 

 

 

Na een succesvolle eerste EOC-Traditionele Schepen Beurs in november 2016, staat de tweede gepland voor 10, 11 en 12 november 2017. Wederom het tweede weekend van november. Met dit vaste weekend hoopt de organisatie een traditie te creëren waarbij alle liefhebbers van water en watersport, en natuurlijk van traditionele schepen, elkaar treffen in Den Helder. Doet u ook weer mee? Dit jaar zal er tijdens de beurs ook aandacht zijn voor het initiatief Traditionele Ambacht Varend Erfgoed (TAVE) waarbij verschillende ambachten tentoon zullen worden gesteld.
Wij zien u graag terug tijdens het tweede weekend van november. Kaartjes voor de EOC-Traditionele Schepen Beurs kunnen aan de deur en online gekocht worden en kosten €8. Met de volgende code krijgt u €2 korting op online bestelde kaartjes! Actie code is EOCTSB2017SKZ.
Ook dit jaar zal uw kaartje geldig zijn voor het hele weekend en kunt met uw toegangsbewijs ook het Reddingmuseum en Marine Museum op het terrein van Willemsoord bezoeken.Wilt u er een leuk weekend uit van maken en aan boord van één van de B&B schepen in de haven verblijven, dan kunt u zich daarvoor opgeven via de website of per email.
Wilt u tijdens het evenement aanwezig zijn met uw kotter?Neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden en ligplaatsen op Willemsoord.Via info@traditioneleschepenbeurs.nl en meer informatie is te vinden op www.traditioneleschepenbeurs.nlHopelijk tot ziens in Den Helder!

 

Update 19-10-2017

Te Koop Leden:

Salon Stoomboot “Ilse Louise”

Bakdeksalonkruiser “Feenstra”

Te Koop Particulieren:

Zweedse Bakdekker “Pettersson”

Klassieke Motorkruiser “Peer Gynt”

Kofferdekkruiser met Bakdek “Juliana”

 

Update 11-10-2017

Fotoboek:

 

Wie Kent Wie Weet:

Gezocht:Zeehond

 

Update 08-10-2017

Lief en Leed

In Memoriam Wil Koelewijn

Wie Kent/Wie Weet

Gezocht:Zeehond

 

 

 

 

 

 

 

 

Leden Login

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan