Evenementen   

Het bijwonen van evenementen is één van de manieren waarop de leden van de Oude Glorie actief bezig is met het bedrijven van de watersport met hun historische vaartuigen.

Naast de eigen evenementen participeert de vereniging ook in de organisatie van een aantal maritieme en/of historische evenementen, tevens zijn onze leden met hun schepen vaak graag geziene te gasten op vele watergebonden evenementen.

Jaarlijks zijn er door het gehele land verspreid verschillende evenementen waarop de schepen te bewonderen zijn. Omdat deelname aan evenementen geen verplichting is, is het niet altijd zeker dat er ook schepen van de Oude Glorie aanwezig zijn, als bezoeker moet u hiermee rekening houden.

Formulier Inschrijven Evenementen

Voor vragen, informatie of aanmelden  kunt u contact opnemen met de evenementen coördinator, Peter van Latum

E-mailadres:

evenementen@oudeglorie.nl

 

 

 

VBOG kalender 2021 (onder voorbehoud mbt Corona)

17 en 18 juli

Havenfestival Klik op het logo voor meer informatie

16-21 augustus

Friesche Elfstedentocht te water
Klik op het logo voor meer informatie

3-5 september

De Wereldhavendagen is een jaarlijks maritiem evenement in de haven en het centrum van Rotterdam. Klik op het logo voor meer informatie

10-12 september

Panheel Maritiem 2021 is afgelast ! We hebben tot het laatste moment gewacht, maar helaas zijn we door de Coronaregels diep teleur gesteld dat het evenement weer niet door kan gaan. Daarom zijn wij genoodzaakt om Panheel Maritiem 2021 te verschuiven naar 2022. Dit jaar dus helaas weer geen Panheel Maritiem.

16-19 september

Maritiem 2021 afgelast! Met een enthousiast en vooral positief gemoed heeft het bestuur van de Stichting Maritiem ’s-Hertogenbosch zich vanaf eind 2020 ingezet om de editie van 2021 te realiseren. Zich gesteund wetend door vele bedrijven en instellingen waren de voorbereidingen, waaronder de financiële, zo goed als rond. Hopend op een gunstige ontwikkeling van de besmettingen van het coronavirus stond Maritiem 2021 geheel in de steigers. Helaas is het virus en de bestrijding ervan een hardnekkiger kwestie dan wij hadden gehoopt en verwacht.

24-27 september

Lekkodagen te Wijk bij Duurstede. September 24 t/m 27 september 2021. Klik op het logo voor meer informatie