Inschrijven evenementen

 

Inschrijfformulier evenementen
Leden en kandidaat-leden die willen meedoen aan evenementen, kunnen zich opgeven door onderstaand formulier  in te vullen.Als u niet in de gelegenheid bent om te mailen, kunt u bellen (06-38 116 180) of het formulier opsturen naar :

Evenementencoördinator VBOG Noordbuurtseweg 142381 ES Zoeterwoude

 

Klik hier voor het inschrijfformulier

 

VBOG richtlijnen bij evenementen

1.   Zorg dat uw schip er netjes en verzorgd uit ziet en voer altijd de Oude Glorie standaard.

2.  Als u door omstandigheden niet in staat bent mee te doen aan een evenement waar u zich voor heeft aangemeld, bel of mail dan even. Bij voorkeur met de evenementen coördinator (06-10397127) of als het kort dag is met de contactpersoon ter plekke. Wij melden u dan af, zodat de organisatie op de hoogte is er geen onnodige kosten worden gemaakt.  Houd er rekening mee dat gemaakte kosten die ontstaan door het niet (tijdig) afmelden aan u doorbrekend kunnen worden.

3.    Geef gehoor aan instructies van de organisatie of onze eigen mensen ter plekke en werk mee om alles soepel te laten verlopen.

4.    Zorg dat uw schip technisch in orde is en goed verzekerd. Vooral een aantal technische aspecten, zoals de gasinstallatie en dergelijke moeten jaarlijks even gecontroleerd worden. Voor u eigen veiligheid en die van anderen.

5.    Sta belangstellenden vriendelijk en rustig te woord. Als u geen antwoord weet op hun vragen, kunt u ze verwijzen naar de contactpersoon ter plekke of eventueel naar één van de bestuursleden. Zij hebben ook promotie en/of PR materiaal over de vereniging beschikbaar.

6.    Houd rekening met uw buren  en de omwonenden.

7.    Als u uw schip te koop aanbied, doe dit dan op een bescheiden manier, en niet met grote borden of spandoeken, zodat ons evenement er uitziet als een verkoophaven. Dat is echt niet de bedoeling.

8.    Zorg dat er bemanning op het schip is, natuurlijk bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Maar het is wel de bedoeling dat u aan boord slaapt en het schip niet alleen ‘parkeert’ op een evenement.

9.    Zorg dat u pavoiseervlaggen bij u hebt. Meestal wordt het bijzonder op prijs gesteld als u uw schip kunt pavoiseren en ’s  avonds kunt verlichten.

10. Ook goede en veilige verlichting en verlengsnoeren zijn belangrijk.

11. Bedenk dat u als eigenaar verantwoordelijk bent en blijft voor uw schip en uw gasten.

Leden Login

Paswoord vergeten?

Word lid