Inschrijfformulier evenementen
Leden en kandidaat-leden die willen meedoen aan evenementen, kunnen zich opgeven door het  formulier  onderaan de pagina in te vullen.

Een rapport van het ingevulde formulier wordt automatisch verstuurd naar de deelnemer, de evenementencoördinator en de beheerder van de periodiek.

VBOG richtlijnen bij evenementen

1.   Zorg dat uw schip er netjes en verzorgd uit ziet en voer altijd de Oude Glorie standaard.

2.  Als u door omstandigheden niet in staat bent mee te doen aan een evenement waar u zich voor heeft aangemeld, bel of mail dan even. Bij voorkeur met de evenementen coördinator (06-10397127) of als het kort dag is met de contactpersoon ter plekke. Wij melden u dan af, zodat de organisatie op de hoogte is er geen onnodige kosten worden gemaakt.  Houd er rekening mee dat gemaakte kosten die ontstaan door het niet (tijdig) afmelden aan u doorbrekend kunnen worden.

3.    Geef gehoor aan instructies van de organisatie of onze eigen mensen ter plekke en werk mee om alles soepel te laten verlopen.

4.    Zorg dat uw schip technisch in orde is en goed verzekerd. Vooral een aantal technische aspecten, zoals de gasinstallatie en dergelijke moeten jaarlijks even gecontroleerd worden. Voor u eigen veiligheid en die van anderen.

5.    Sta belangstellenden vriendelijk en rustig te woord. Als u geen antwoord weet op hun vragen, kunt u ze verwijzen naar de contactpersoon ter plekke of eventueel naar één van de bestuursleden. Zij hebben ook promotie en/of PR materiaal over de vereniging beschikbaar.

6.    Houd rekening met uw buren  en de omwonenden.

7.    Als u uw schip te koop aanbied, doe dit dan op een bescheiden manier, en niet met grote borden of spandoeken, zodat ons evenement er uitziet als een verkoophaven. Dat is echt niet de bedoeling.

8.    Zorg dat er bemanning op het schip is, natuurlijk bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Maar het is wel de bedoeling dat u aan boord slaapt en het schip niet alleen ‘parkeert’ op een evenement.

9.    Zorg dat u pavoiseervlaggen bij u hebt. Meestal wordt het bijzonder op prijs gesteld als u uw schip kunt pavoiseren en ’s  avonds kunt verlichten.

10. Ook goede en veilige verlichting en verlengsnoeren zijn belangrijk.

11. Bedenk dat u als eigenaar verantwoordelijk bent en blijft voor uw schip en uw gasten.

  Heeft u zich aangemeld voor een evenement, maar kunt u door omstandigheden niet komen?
  Neem even de moeite om u af te melden. Mogelijk zijn er andere mensen die graag uw plaats in willen nemen, en in ieder geval kunnen we voorkomen dat er door de organisatie of de Oude Glorie onnodig kosten worden gemaakt.

  Ook als u wat later dan gepland aankomt graag even bellen. U kunt zich afmelden bij de contactpersoon namens de Oude Glorie voor het betreffende evenement (deze namen vindt u op de evenementenkalender op de website) of rechtstreeks bij de evenementen coördinator van de VBOG. Het tel. nr. is 06-38116180

  Denk ook aan uw pavoiseerlijnen en verlichting en, als u het leuk vind, uw jaren dertig kleding. Het wordt door de organisatoren van de evenementen bijzonder op prijs gesteld als de vloot er mooi versierd en feestelijk verlicht bij ligt.

  Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? U weet mij te vinden...

  Veel plezier en goede vaart!

  Algemeen inschrijfformulier evenementen

  Naam evenement

  Datum begin evenement

  Datum einde evenement

  Namen van de bemanning

  Namen van eventuele kinderen

  Leeftijd kinderen

  Uw lidnummer

  Uw vaste telefoon

  Uw mobiele telefoon

  Uw e-mailadres

  We komen met
  personen, waarvan kinderen

  Naam schip

  Type schip

  Afmetingen schip
  Lengte Breedte Kruiphoogte Diepgang

  Thuishaven

  Marifoon

  We zijn van plan eerder aan te komen en wel op

  We zijn van plan later te vertrekken en wel op

  Er zijn omstandigheden waardoor we langszij moeten liggen
  (bijvoorbeeld vanwege huisdieren, lichamelijke omstandigheden, hoedanigheden schip)
  JaNee

  We zijn bereid om waar nodig de handen uit de mouwen te steken
  (bijvoorbeeld bij het aan- en afmeren, bij basis EHBO-taken, bij waakdiensten (indien nodig), bij het varen met speciale gasten, bij het schoonmaken na afloop)
  JaNee Zo ja, dan helpen wij het liefst met

  Wilt u eventueel meedoen aan een aanbrengtocht?
  JaNee

  Wij volgen een
  dieet, met personen

  Datum

  Handtekening (digitaal akkoord)
  Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden

  Opmerkingen (optioneel)

  Deze website is onzichtbaar beveiligd door reCAPTCHA en hierop zijn het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden van toepassing.