FVEN

Nieuwsbrief

Klik op het logo voor de actuele nieuwsbrief

 

NIEUWSBRIEF OUDE GLORIE

RVEN 2.0

Eind dit jaar worden alle schepen van de Oude Glorie met een OG nr. in het nieuwe RVEN 2.0 register ingeschreven.

Dat wil zeggen dat alle schepen die al staan ingeschreven als Varend Monument® of als Varend Erfgoed vanuit het oude register worden overgeheveld naar het nieuwe register. De schepen die nog niet staan geregistreerd bij het RVEN worden door mij doorgegeven aan het nieuwe RVEN 2.0 register en krijgen dan ook en RVEN nummer.

Daarvoor hoeft u zelf niets te doen. Alle nieuwe inschrijvingen worden als Varend Erfgoed ingeschreven en kunnen t.z.t. hun bijbehorende Varend Erfgoed vlag bij het RVEN tegen betaling bestellen.

Waarschijnlijk kunt u ook de Blauwe VE pas met het RVEN nummer en de QR code bij het RVEN tegen betaling bij het RVEN bestellen. Dat is in principe niet noodzakelijk,want u kunt namelijk ook zelf de QR code van de website kopiëren en afdrukken. Elke haven die korting geeft op het liggeld kunt u de QR code tonen zodat de havenmeester, als hij de code met zijn telefoon scant, ziet dat u een geldige pas hebt.

Als u nog niet bij het RVEN staat ingeschreven maar graag wordt geregistreerd als Varend Monument® dan moet u zoals gebruikelijk dit aanvragen via Tea Boshuizen van Behoudszaken@oudeglorie.nl Zij zal u de aanvraag papieren toezenden en u bent dan ook de schouwkosten á € 25,00 aan de Oude Glorie verschuldigd. Na de schouw en de toekenning als Varend Monument® kunt u bij het RVEN de varend Monument® vlag tegen betaling bestellen.

Nu geef ik van elk schip dat wordt geregistreerd de link door naar ons fotoboek van uw schip op onze eigen website.

Wilt u kijken of de daar getoonde foto’s vrij zijn van auteursrechten? deze foto’s zijn straks via een link ook in te zien op de RVEN 2.0 website bij uw geregistreerde schip.

Als u zelf een eigen website hebt van uw schip, vraag ik u dat aan mij door te geven zodat we de link naar deze website aan ons eigen fotoboek kunnen toevoegen.

Met vriendelijke groet,

Piet Middendorp

Voorzitter